jan
22

A Facebookon van egy csoport . Ma még csak 47 tagja van.

CHF STOP Bojkott a svájci termékekre, szolgáltatásokra

"A svájci pénzügyi politika tehetetlensége vagy tudatossága több százezer család otthonát is veszélybe sodorhatja a devizahitelek révén. És nem csak ITT, MAGYARORSZÁGON, de pl. Lengyelországban is. Az EU szinte minden területen úgy viselkedett Svájc polgáraival, magával az Állammal is, mintha ő is az Unió tagja lenne. Ezért elvárható, hogy a bajban Svájc is hasonló módon igyekezzen cselekedni."
Tévedés. Nem a svájci pénzügyi politika tehet róla.  Ezzel nem értek egyet, de a bojkott az teljesen jogos. Ahogy az arany sem tehet róla, hogy válságok idején felmegy az ára. Ha válság van értékálló dolgokba menekítik az emberek a pénzüket. Ezt persze mindenki tudja aki devizával kereskedik. Már legalább 100 éve így van. Csak a hazai lakáshiteleseknek nem mondta ezt senki. Bakker.


 


A bejegyzés trackback címe:

https://svajcifrank.blog.hu/api/trackback/id/tr732604138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása