már
31

"Keine panik"

Címkék: árfolyam hülyeség | Szerző: svájcifrank | 1:17 pm

mondta Günter Oettinger március 16-án az EU energiaügyi biztosa, majd arról beszélt, hogy órákon belül nukleáris katasztrófa fog történni. Günter szerint "az apokalipszis a helyes szó a történések leirására."


 Erre a svájci frank iszonyatos erősödésbe kezdett. Órák alatt 1,28-ról 1,23-ra száguldott, 4%-ot erősödve. Teltek múltak az órák a nukleáris összeomlás csak nem akart bekövetkezni. Sem Hiroshima, sem Csernobil nem jött el. Szerencsére a józan ész győzött a hülyeség felett, a frank visszatért az 1,28-ra, sőt ma már 1,30-ra gyengült.

Másnap :

Atomkatasztrófával riogatott a biztos - nem kellett volna komolyan venni

"A Marketwatch kommentárja szerint az eset a rövid távú piaci spekuláció veszélyeire mutat rá: az adójogász végzettségű német kereszténydemokrata Oettingert komoly befektetőknek nem szabadott volna komolyan vennie a helyzet megítélésekor."

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://svajcifrank.blog.hu/api/trackback/id/tr322787951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása